Qstock

VIP-liput yrityksille (K-18)

 

VIP-liput LOPPUUNMYYTY!

 

Qstockin VIP on Suomen mittakaavassa yksi parhaista paikoista verkostoitumiseen tai kesäjuhlien viettoon laadukkaassa, mutta rennossa ilmapiirissä. VIP-passi nostaa festivaalikokemuksen aivan uudelle tasolle. Passiin kuuluu VIP-alueelle pääsyn lisäksi muun muassa oma sisäänkäynti festivaalialueelle sekä tietenkin ruokaa ja juomaa.

 

VIP-liput sisältävät:

 • sisäänpääsyn Qstock 2018 -festivaaleille lipun osoittamana päivänä/päivinä
 • oman nimikoidun VIP-passin → oma lipunvaihtopiste
 • pääsy VIP-alueelle Päälavan läheisyyteen (K-18)
 • oma sisäänkäynti festivaalialueelle suoraan VIPiin
 • oma narikkapalvelu
 • VIP 2 PV sisältää 2 ruokaa ja 6 juomaa
 • VIP 1 PV  sisältää 1 ruoan ja 3 juomaa
 • oma ruokailualue
 • laajennettu juomavalikoima VIP-anniskelualueella
 • paremmat katselumahdollisuudet VIP-alueen korokkeelta
 Ostorajoitus: 30 kpl / asiakas
 
Huomioitavaa:

Tämä tilauskanava on tarkoitettu ainoastaan yrityksille VIP-lippujen ostoa varten.

Mikäli haluat ostaa pelkästään yhden tai kahden päivän peruslippuja tai Exclusive-lippuja, myynti Ticketmaster Suomen kautta:
www.ticketmaster.fi/qstock

Lisätiedot:

www.qstock.fi/liput
www.qstock.fi/exclusive-liput

Huom! Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Qstock Oy:n kirjallista lupaa.

Lippujen lunastaminen:

Ostotapahtuman jälkeen liput toimitetaan tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiin. Jokainen lippu sisältää oman QR-koodin, joka luetaan elekronisesti festivaalialueelle saavuttaessa akkreditointipisteellä. Lippu vaihdetaan nimikoituun VIP-passiin. Tarkemmat ohjeet lähetetään tilausvahvistuksen yhteydessä.

 

Juoma- ja ruokalippujen lisätilaukset:

Pirjo Palonen
Ravintolapäällikkö
pirjo.palonen@qstock.fi

 • VIP-juomalippu 7 € (sis. alv)
 • VIP-ruokalippu 19 € (sis. alv)

 

Yhteys:

Mikäli tarvitset lisätietoja VIP-myyntiin tai tilaukseesi liittyen, vastaamme mielellämme!

Johanna Snellman
festivaalituottaja
johanna.snellman@qstock.fi

 

Ajankohta

Alkaa:
27.7.2018 13:00
Päättyy:
28.7.2018 02:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kuusisaari
Raatintie 4
90100 Oulu

Järjestäjä

Qstock Oy

Kansankatu 53 T 3, 90100 Oulu

VIP-myynnin lisätiedot

johanna.snellman@qstock.fi

Vuodesta 2003 lähtien toiminut Qstock-festivaali syntyi kahden miehen ideasta tuoda livemusiikkia ja hauskaa yhdessäoloa festareiden muodossa Ouluun. Vuosien saatossa tapahtuma on noussut yhdeksi Suomen suurimmista musiikkifestareista, keräten yleisökapasiteetin äärimmilleen jo viidettä vuotta putkeen 32 000 festivaalivieraan voimin.

Festivaalin kuudelle esiintymislavalle nousee vuosittain yli 60 kotimaista ja ulkomaista esiintyjää. Alati kehitys- ja uudistautumishaluinen festivaali haluaa tarjota kaikenikäisille kävijöilleen elämyksiä niin live-musiikkiesitysten kuin erilaisen oheisohjelman monissa muodoissa. Tuotantotyötä tehdään ydintiimin kanssa ympärivuotisesti kulminoituen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna itse festivaaleille.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Qstock Oy

Kansankatu 53 T3,

90100 Oulu

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö

Johanna Snellman, johanna.snellman@qstock.fi, 040 456 4112

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Etu- ja sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio
 • Postitustiedot
 • Laskutustiedot
 • Tiedot käsitellyistä tilauksista
 • Lipputilausten seurantatiedot

Sekä tarvittaessa muita ilmoitettuja tietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröityä koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään, hänen ostaessaan lippuja Qstockin vip-myyntijärjestelmän tai Ticketmasterin myyntikanavien kautta. Tiedot voidaan saada myös rekisteröidyn itse ilmoittaessa tiedot Qstockin edustajalle.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille.

Henkilötietoja luovutetaan Qstockin alihankkijoille tai yhteistyökumppaneille ainoastaan tutkimustarkoituksissa. Tällöin on sovittu, että tietoja ei saa luovuttaa edelleen. Tutkimusten tulokset eivät ole yhdistettävissä yksittäisiin henkilöihin tai yrityksiin.

Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää tai luovuttaa tietoja, mikäli se on tarpeen lain, säädöksen tai laillisen pyynnön johdosta; teknologian suojaamiseksi; oikeusvaateilta puolustautumiseksi tai niiden esittämiseksi; organisaatiomme, työntekijöidemme tai yleisön oikeuksien, etujen tai turvallisuuden suojaamiseksi; tai petoksen, muun rikoksen tai sääntöjemme rikkomisen tutkimisen yhteydessä.

Tietoja ei luovuteta rekisteristä EU- ja ETA-maiden ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja sähköisessä muodossa järjestelmissä, jotka ovat suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Järjestelmiin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmiin tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt henkilöt, jotka ovat salassapitovelvollisia.

Rekisteritietoja voidaan säilyttää myös rekisterinpitäjän yhteistyökumppanin palvelimella teknisten vaatimusten vuoksi. Tällöin on sovittu, että tietoja ei saa luovuttaa edelleen.

Manuaalinen aineisto säilytetään luottamuksellisena lukituissa tiloissa.

Säilytämme henkilötiedot vain niin kauan kuin tietoja voidaan pitää tarpeellisina tässä asiakasrekisterissä  kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta, kuitenkin vähintään vuoden ja enimmillään viisi vuotta tiedon kirjaamisesta. Tietoja säilytetään kuitenkin tätä kauemmin, jos laki tai viranomaismääräykset tätä edellyttävät.

Rekisteröidyn oikeudet:

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on arkistoituna. Tietoja voidaan tarvittaessa korjata henkilön omasta pyynnöstä.

Rekisteröidyllä on myös aina oikeus vaatia poistettavaksi kaikki muut tiedot paitsi itse ostotapahtumassa ostajan yksilöimiseksi kerätyt pakolliset tiedot.

Pyyntö tietojen korjauksesta tai poistosta tulee esittää sähköpostilla rekisteriä hoitavalle yhteyshenkilölle.